upoznavanje za jebanje
Posalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama
JebacicePosalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama

среда, 29. јун 2011.

Kinezi napravili robo jebačicu

Kompanija iz Kine pod imenom "Love Sex Company" napravila je robota za seks, za koga tvrdi da može da prepozna svog vlasnika i razgovara sa njim.

Robotska jebacica zamenjuje prave žene


Skelet ove lutke za seks koja izuzetno dobro simulira pravo žensko telo je napravljen od hirurškog čelika, a obložen silikonskim gelom, koji gotovo realno simulira ženske mišiće i kožu.

Menadžer ove kompanije rekao je da njihove robo jebačice koštaju oko 3.000 funti, a namenjene su visokom menadžmentu uspešnih kompanija, koji zarađuje dosta novca, ali nema vremena za upoznavanje pravih žena.

Kupci imaju mogućnost da svojoj jebačici izaberu crte lica i telesne obline, tako da konačno za ne tako velike pare možete imati jebacicu iz snova koja će vam uz to biti 100% verna i neće vam nikda dosađivati.

robo jebacica



Seksi robot se može kontrolisati i preko daljinskog upravljača i može menjati poze tokom seksualnog odnosa, a neki delovi tela se pomeraju tako da simuliraju realno jebanje, po čemu je ovaj robot superiorniji od velikog broja žena.

Нема коментара:

Постави коментар