upoznavanje za jebanje
Posalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama
JebacicePosalji mi SMS! posalji AB na broj 6292 i izaberi devojku ili zenu sa kojom zelis da se upoznas cene za sms dopisivanje sa devojkama

среда, 18. мај 2011.

Zasto se devojke prave fine, a zapravo su prave jebacice?

Koliko vaših bivših devojaka vam je reklo da bi želelo da se kreše sa dva muškarca odjednom u trojci?

Verovatno manje od svake treće, a upravo je to procenat žena koje su se anonimno izjasnile da bi volele da prime dva kurca odjednom.

jebacica spremna za trojku


Dureks utvrđuje procenat jebacica među zenama

Po njihovom istraživanju svaka treća žena (33%) sanja o seksu sa dva muškarca.

Istovremeno, o seksu u troje mašta 74% muškaraca koji bi za treću osobu odabrali komšinicu, konobaricu, najbolju drugaricu svoje devojke ili čak njenu sestru.

Istraživanje otkriva i da 10% žena preferira seks za jednu noć, a trećina koristi vibrator kao seksualno pomagalo.

Svaka deseta žena želi analni seks, dok samo 9% žena želi da sazna kakav je osećaj prevariti partnera. S obzirom kakve su jebacice njih 91% sigurno to već zna jer su barem nekad  primile kurac sa strane dok su bile u ljubavnoj vezi.

Kod izbora partnera ženama je daleko najvažnija ljubav (54%), zatim novac (22%), pa izgled (19%), dok se seks sa 8% nalazi na trećem mestu. Što je i razumljivo jer iskusne jebacice znaju da ne mogu sve da nađu na jednom mestu, pa kada se lepo ugnjezde kod svog izabranike, seks lako pronađu na drugom mestu.

уторак, 17. мај 2011.

Mlada jebacica ispičkala tunjavog druga

Ni klinci nisu ko što su nekad bili. Da li ih je iskvario FaceBook i slične gluposti ili je nešto drugo po sredi ne znam, ali znam da kad sam ja išao u školu nije bilo klinca koji bi odbio pičku.

Ova mlada napaljena jebacica baš se primila na drugara, ali ovaj se i nije pokazao kao jebač pa je na kraju umeto pičke dobio batine.


Po meni ovaj mali pederković koji liči na Džastina Bibera je dobio ono što zaslužuje, ovakva klinka se jednostavno ne odbija.

Znači jebaci naravoučenije je da kad vam devojka ponudi pičku prihvatite bez rasprave da ne bi bilo problema.